Általános információkAz információs oldalak célja nem túl meglepő mód némi információ nyújtása. Tengernyi shemale-pornót tölthetnek le maguknak az arra fogékonyak, közel végtelen számú személyes honlapon lehet vérmérséklettől függően gyönyörködni a szépséges vagy borzongni a minden önkritikától mentes (képi) kitárulkozásokon, ám határozottan küzdelmes érdemi információt találni mindarról, mi a flitteres álarc mögött megbújik.

Miért, miért és még egyszer: miért akarnak amúgy egészséges férfiak női ruhát húzni testükre és úgy tenni, mint kik nem is egészen önmaguk? Hogy van az, hogy a kényszer erősb ezer más függőségnél, hogy abbahagyni nehéz (bár nem teljesen lehetetlen), és képesek évekig egy szobában, pusztán a tükör és önmaguk kedvéért szabad idejükben sminkelni, öltözködni és minden egyéb olyan tevékenységet folytatni, amire alapesetben semmi szükségük nem lenne?

Fogtunk egerünk és kitartó abajgatásával ennek szaladtunk utána. Jellemzően angolszász oldalak fordítása található beljebb, magyarítva.

Jó művelődést kívánunk!